Steun ons!

Met SponsorKliks kun je zelf een financiƫle bijdrage leveren aan Stichting Spotlight Orchestra, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Spotlight Orchestra ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Maar ook grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Stichting Spotlight Orchestra. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Stichting Spotlight Orchestra ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via deze koppeling en het worden zo voor ons directe inkomsten. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar je je aankopen wilt doen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van Spotlight Orchestra. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteren we daar direct van!
Dat geldt overigens niet voor boeken die je koopt.

Je blijft anoniem
Niemand weet dat en wat je besteld hebt. Je hoeft namelijk niet in te loggen. Alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Spotlight Orchestra is bedoeld.
Het is dus fijn als je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Stichting Spotlight Orchestra uiteraard niets op.

FIJN DAT JE ONS WILT HELPEN!