Agenda

Spotlight Orchestra presenteert:

08-04-2023

met medewerking van Soulshine en Theresia Kranendonk

Muziek speelt al lange tijd een grote rol in het leven van Theresia. Zij startte haar muzikale carrière bij semi-professionele gospelkoren Chosen Gospel Choir en Inside Out. Theresia zong daarna in diverse formaties en samenstellingen, deed backing vocals en trad op met verschillende artiesten, waaronder Remko Harms, Anastacia (met formatie G-Roots) en Guus Meeuwis (met formatie G-Roots). Zij valt nog op regelmatige basis in bij black gospelchoir G-Roots.
Afgelopen jaren heeft Theresia veel met vaste begeleider op piano (eventueel aangevuld met jazz combo) opgetreden bij allerlei gelegenheden. Het repertoire bestaat dan voornamelijk uit nummers uit The Great American Songboek.
Theresia is vaste zangeres bij Phil’s BigBand. Daarnaast heeft zij afgelopen jaren met diverse regionale andere orkesten opgetreden.
In 2022 bracht zij haar eerste Nederlandstalige gospel album uit met de titel ‘Hier ben ik’.

Een optreden van Soulshine staat voor passie, soul en power! De energie en het plezier spat van het podium af zodat je eigenlijk niet anders kunt dan meegaan in de flow van dit enthousiaste koor. Naast swingend en spetterend zit ingetogen en klein ook op het kleurrijke muzikale palet van Soulshine. Het repertoire is breed en variërend van traditionele gospel en wereldberoemde soulhits tot bekende popsongs en zuidelijke blues. Wie kennismaakt met Soulshine kan niet stil blijven zitten. Dit gospelkoor sprankelt en swingt. 
Soulshine is een van de koren van Vocal Harmony Academy uit Dordrecht en staat onder de bezielende leiding van dirigente en vocal coach Trea Kuijsten en wordt begeleid door de bekende Dordste pianist en hammond organist Govert van der Kolm. Samen zingen verbindt en samen zijn de stemmen meer dan de som der delen. Iedereen in Soulshine zingt met hart en ziel en laat daarmee zijn of haar “soul shinen”.
 
Meer info over Soulshine: www.vocalharmonyacademy.nl

Soulshine

Dit heeft u gezien of gemist:

25-02-2023

12-02-2023

19-11-2022

First Pictures
Concertposter First Pictures